BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Macarlar Ortaokulu

Macarlar Ortaokulu

Balıkesir Altıeylül İlçesi Macarlar Mahallesi Macarlar Sok. No409
Vizyon
Öğrencilerin kendilerine,ailelerine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitim vermek.Araştıran,soran,sorgulayan,eleştiri yeteneğine sahip olan,farklı düşüncelere saygı duyan,kendisini yenileyen ve geliştiren,yeniliklere açık olan,teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen,paylaşma duygusunu geliştirmiş,şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan,çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu,öğrencilerin ve köy halkının saygınlığını kazanmış,çalışma ortamı,öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ortaokul olmak.
Misyon
Öğrencileriyle ve köy sakinleriyle bütünleşmiş,sorumluluk sahibi,sorunlarına yenilikçi çözümler üreten,öz güveni tam,toplumsal değerlere saygılı,zamanın kıymetini bilen,dayanışmaya önem veren,sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışan bireyler yetiştirmek,sevgi ve saygının ,güven ve huzurun sağlandığı,öğrencilerimizin mutlu olduğu,gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
SOSYAL MEDYANIN KULLANIMINDA ETİK BİLİNCİNİN OLUŞTURULMASI Öğrenci:Sude Nur ALKAN -Danışman Öğr: Ahmet KORKMAZ Macarlar Ortaokulu Müdürlüğü BALIKESİR
Kendi imkanları
Balıkesir Merkez Altıeylül İlçesi Macarlar Mahallesi Macarlar Sok. No:409